Wydłużarki do ciasta – kompleksowe linie do chleba

Wydłużarki do chleba dają możliwość osiągnięcia najwyższej jakość i 100% powtarzalności produkowanego chleba. Posiadają on bezstopniową, płynną regulację elementów rozwałkowujących ciasto oraz regulowaną płytę dociskającą, pozwalającą na uzyskanie finalnego produktu dokładnie takiego, jaki jest wymagany.
Wydłużarki można używać do różnych rodzajów ciast, a stopniowe i łagodne formowanie zapewnia doskonały rezultat formowania bochenka.

Model wydłużarki

LM3100

Energia elektryczna

kW

1,1

Szerokość

mm

772

Głębokość

mm

2524

Wysokość

mm

1375

Waga maszyny

kg

300

Waga kęsa

gr

130 – 1100

Wydajność

szt / 1h

2400

sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

login form