Wagodzielarki do ciasta – kompleksowe linie do chleba

Dzielarki delikatnie dzielą ciasto za pomocą tłoka przy minimalnym sprężaniu i bez podgrzewania. Wagodzielarki sprawdzają się przy ciastach pszennych jak i mieszanych, luźnych i sztywniejszych. Regulacja wagi kęsów odbywa się za pomocą pokrętła (mechanicznie), którym regulujemy jaką ilość ciasta tłok ma podać.

Dzielarki posiadają odzysk oleju co pozwala zmniejszyć ich zużycie. Wagodzielarki są urządzeniami o prostej konstrukcji, co sprawia, że są bezawaryjna. Obudowa dzielarki wykonana jest ze stali nierdzewnej.

Model wagodzielarki

DM2000

Energia elektryczna

kW

1,5

Zakres wagi

gr

250 – 1100

Wydajność

szt / 1h

700 – 2200

Szerokość

mm

650

Głębokość

mm

1480

Wysokość

mm

1120

Pojemność leja

kg

70 lub 250

Waga maszyny

kg

460

sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

login form